Cheesecake cu căpșuni cu crustă de ghimbir
Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 511 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână firimituri de prăjituri gingersnap, cremă de brânză, căpșuni și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cheesecake de dovleac într-o crustă de ghimbir, Cheesecake Cu Ouă Cu Crustă De Ghimbir, și Cheesecake Cu Lămâie Cu Crustă De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 325 buc.F. amestecați firimiturile de biscuiți, zahărul și untul în procesor până se amestecă bine. Apăsați amestecul de firimituri pe părțile inferioare și la jumătatea drumului ale tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 1/2 inci.
Coaceți crusta până se fixează, aproximativ 10 minute.
Folosind mixer electric, bate crema de brânză și zahăr în castron mare pana se omogenizeaza. Bate în vanilie.
Adăugați ouăle și bateți până se omogenizează.
Se toarnă umplutura în tigaie căptușită cu crustă.
Coaceți până când părțile laterale ale cheesecake-ului sunt ușor umflate și încep să crape, iar centrul se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră.
Transferați tortul în raft. Se răcește complet. Acoperi; se răcește peste noapte.
Eliberați laturile tigaiei din cheesecake. Aranjați căpșunile în jurul marginii exterioare a cheesecake-ului.