Cheesecake Cu Ciocolată Albă-Afine
O porție conține 792 calorii, 11g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, extract de vanilan, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake De Afine Cu Ciocolată Albă, Cheesecake De Afine Cu Ciocolată Albă, și Cheesecake Cu Ciocolată Albă-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crusta: setați rafturile în treimea inferioară și mijlocul cuptorului; preîncălziți la 350 de grade F.
Amestecați firimiturile de cracker graham, zahărul, nucșoara și sarea într-un bol.
Adăugați untul topit și amestecați cu mâinile până se combină. Apăsați în partea de jos și 1 inch pe partea laterală a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci. Congelați până când este gata de umplere.
Faceți umplutura: aduceți 1 inch de apă la fiert într-un vas mic; scoateți de pe foc.
Puneți ciocolata albă într-un vas mediu termorezistent și așezați peste oală (nu lăsați vasul să atingă apa); amestecați până se topește, aproximativ 4 minute.
Scoateți vasul din oală și lăsați-l deoparte.
Bateți crema de brânză, smântâna și zahărul într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la lumină și pufos, aproximativ 7 minute. Bateți ouăle, pe rând, apoi adăugați amidonul de porumb și bateți 2 minute. Bateți ciocolata albă topită, vanilia și sarea până se combină.
Umpleți o tigaie la jumătate cu apă și așezați-o pe suportul inferior al cuptorului.
Se toarnă umplutura în crusta pregătită și se așează pe suportul cuptorului din mijloc.
Coaceți până când marginea este setată, dar centrul încă se mișcă ușor, 1 oră, 10 minute. Opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul să stea în cuptor, 30 de minute.
Transferați într-un suport pentru a se răci complet. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Întindeți afinele pe o foaie de copt cu margini, presărați 1/3 cană de zahăr și dați deoparte până când eliberează o parte din sucurile lor, aproximativ 1 oră. Între timp, combinați restul de 2/3 cană de zahăr, coaja de portocală și sucul și 3/4 cană de apă într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere, amestecând, apoi reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 10 minute.
Scurgeți afinele și adăugați-le în cratiță. Gatiti, amestecand, pana cand incep sa izbucneasca, aproximativ 7 minute.
Transferați compotul într-un bol și dați-l la frigider până se răcește complet.
Înainte de servire, rulați un cuțit fierbinte în jurul marginii cheesecake-ului, apoi scoateți inelul cu formă de arc. Se acoperă cu compotul de afine și ciocolata albă rasă.
Fotografie realizată de Charles Masters