Cheesecake Cu Ciocolată Albă-Afine

Cheesecake Cu Ciocolată Albă-Afine
O porție conține 792 calorii, 11g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, extract de vanilan, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake De Afine Cu Ciocolată Albă, Cheesecake De Afine Cu Ciocolată Albă, și Cheesecake Cu Ciocolată Albă-Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți crusta: setați rafturile în treimea inferioară și mijlocul cuptorului; preîncălziți la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați firimiturile de cracker graham, zahărul, nucșoara și sarea într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați untul topit și amestecați cu mâinile până se combină. Apăsați în partea de jos și 1 inch pe partea laterală a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci. Congelați până când este gata de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
4
Faceți umplutura: aduceți 1 inch de apă la fiert într-un vas mic; scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Puneți ciocolata albă într-un vas mediu termorezistent și așezați peste oală (nu lăsați vasul să atingă apa); amestecați până se topește, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți vasul din oală și lăsați-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Bateți crema de brânză, smântâna și zahărul într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la lumină și pufos, aproximativ 7 minute. Bateți ouăle, pe rând, apoi adăugați amidonul de porumb și bateți 2 minute. Bateți ciocolata albă topită, vanilia și sarea până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Umpleți o tigaie la jumătate cu apă și așezați-o pe suportul inferior al cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se toarnă umplutura în crusta pregătită și se așează pe suportul cuptorului din mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Coaceți până când marginea este setată, dar centrul încă se mișcă ușor, 1 oră, 10 minute. Opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul să stea în cuptor, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Transferați într-un suport pentru a se răci complet. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
1
Întindeți afinele pe o foaie de copt cu margini, presărați 1/3 cană de zahăr și dați deoparte până când eliberează o parte din sucurile lor, aproximativ 1 oră. Între timp, combinați restul de 2/3 cană de zahăr, coaja de portocală și sucul și 3/4 cană de apă într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere, amestecând, apoi reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgeți afinele și adăugați-le în cratiță. Gatiti, amestecand, pana cand incep sa izbucneasca, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Transferați compotul într-un bol și dați-l la frigider până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Înainte de servire, rulați un cuțit fierbinte în jurul marginii cheesecake-ului, apoi scoateți inelul cu formă de arc. Se acoperă cu compotul de afine și ciocolata albă rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Fotografie realizată de Charles Masters
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista