Caramel Macchiato Cheesecake este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 776 calorii, 10g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cafea tare, topping de înghețată de caramel, firimituri de cracker graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 3 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Coffeehouse Caramel Macchiato Cheesecake, Cheesecake Macchiato Cu Caramel Fără Gluten, și Caramel Macchiato Cheesecake Zahăr Cookie Cupe # CMcantwaitCGC pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți ușor o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă împreună firimiturile de cracker graham, untul topit și 2 linguri de zahăr până se combină bine. Apăsați în partea de jos a tăvii cu formă de arc pregătită și cu 1 inch în sus pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 8 minute, apoi scoateți-l să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Bateți crema de brânză înmuiată într-un castron mare cu un mixer electric până devine pufos. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă smântână, espresso și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cană Alune Măcinate Fin
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Se toarnă aluatul în crusta coaptă și răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Coaceți cheesecake-ul în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră și 5 minute; apoi opriți cuptorul, deschideți parțial ușa și lăsați cheesecake-ul să se odihnească încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți din cuptor și rulați un cuțit în jurul marginilor. Se răcește cheesecake-ul pe o grătar la temperatura camerei, apoi se acoperă tigaia cu formă de arc cu folie de plastic și se răcește la frigider timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Pentru a servi, tăiați cheesecake-ul în pene și garnisiți fiecare felie cu frișcă și sos de caramel.