Cheesecake cu brânză albastră savuroasă cu compot de pere de cireșe și glazură balsamică de cireșe
Cheesecake cu brânză albastră savuroasă cu compot de pere de cireșe și glazură balsamică de cireșe necesită aproximativ 9 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 177 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper măcinat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 20%. Rețete similare includ Clafouti De Cireșe Cu Glazură Balsamică De Cireșe, Compot De Cireșe Savuroase, și Salată De Cireșe, Brânză De Capră Și Nuci Confiate + Vinetă Balsamică De Cireșe + Un Cadou.
Instrucțiuni
1
Bateți 1/2 cană de unt, 4 uncii de parmezan, cimbru, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru cu un mixer electric într-un castron mare până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați făina și amestecați la minim până când amestecul seamănă cu sfărâmăturile mari. Întoarceți aluatul și formați-l într-un buștean. Înfășurați aluatul cu folie de plastic și dați-l la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Feliați aluatul pregătit în bucăți groase de 1/4 inch și așezați-l pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 22 de minute. Răciți biscuiții pe foi timp de 10 minute înainte de a le îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă. Reduceți căldura cuptorului la 300 de grade F (150 de grade C). Căptușiți fundul unei tigaie cu formă de arc de 10 inci cu hârtie pergament, apoi ungeți hârtia și părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați pecanele prăjite, biscuiții coapte și 1 lingură de unt topit într-un robot de bucătărie. Pulsează până se sfărâmă. Apăsați firimiturile în fundul tigaiei pregătite. Se răcește la frigider în timp ce se pregătește umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
6
Bateți trei pachete de 8 uncii de cremă de brânză, 8 uncii de brânză albastră și 6 uncii de parmezan cu un mixer electric într-un castron mare până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați ouăle pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestec înainte de a adăuga următorul. Bateți smântâna grea și 1 linguriță de piper cu ultimul ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Se toarnă amestecul în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 1 1/2 ore. Cheesecake-ul este gata atunci când marginile s-au umflat frumos și suprafața cheesecake-ului este fermă, cu excepția unui mic loc în centru care se va jiggle atunci când tigaia este agitată ușor. Rulați vârful unui cuțit de tăiat în jurul marginilor tigaiei, așezați tigaia pe o grătar și lăsați cheesecake-ul să se răcească la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de a fi introdus în frigider și răciți 4 ore până peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
10
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați perele tocate, cireșele uscate, oțetul balsamic, zahărul brun și 1/4 linguriță de sare. Gatiti si amestecati pana cand perele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Cireșe Uscate
Umăr
Jumătăți De Pere în Sirop
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Scoateți ceapa și fructele din tigaie folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Scurgeți sucul înapoi în tigaie, apoi zdrobiți fructele într-un castron cu o furculiță. Fierbeți sucul în tigaie la foc mediu până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Transferați glazura într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Bateți pachetul rămas de 8 uncii de cremă de brânză, 4 uncii de brânză albastră, 2 uncii de parmezan și 1/2 linguriță de piper negru cu un mixer electric într-un castron până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Întindeți amestecul de brânză peste cheesecake-ul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
17
Se presară cu nuci pecan confiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Confiate
18
Se servește cu compot de pere de cireșe, pere feliate și glazură de oțet pe lateral.