Cheesecake Cu Afine

Cheesecake Cu Afine
Cheesecake-ul cu afine este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 279 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr, afine, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Înghețată cu cheesecake cu afine: 10 pași simpli către perfecțiunea fără zahăr și Gluten: Partea 3, Cheesecake cu afine, Cheesecake Ușor-Bare De Cheesecake Cu Afine, și Cheesecake cu afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Stropiți cu unt; aruncați cu o furculiță până se umezește. Apăsați ferm amestecul în partea inferioară a unei tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
4
Coaceți la 325 timp de 10 minute; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti umplutura, combinați 2 1/2 căni de afine și 1 lingură de amidon de porumb într-un robot de bucătărie și procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Puneți piureul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti 6 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu. Se răcește ușor. Rezervați 1/2 cană piure de afine pentru sos;puneți deoparte 1 cană piure de afine rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Așezați brânzeturile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare timp de 3 minute sau până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Combinați 1 cană de zahăr, 2 linguri de amidon de porumb și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
SareSare
9
Adăugați amestecul de zahăr în amestecul de brânză; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
ZahărZahăr
10
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
11
Se toarnă aluatul peste crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
12
Se toarnă 1 cană piure de afine peste aluat; se învârte ușor cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De AfinePiure De Afine
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
13
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 10 minute sau până când centrul de cheesecake abia se mișcă când tigaia este atinsă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
14
Scoateți cheesecake-ul din cuptor (nu opriți cuptorul); așezați cheesecake-ul pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
15
Pentru a pregăti toppingul, combinați smântâna, 2 linguri de zahăr și vanilia într-un castron mic, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
16
Întindeți amestecul de smântână uniform peste cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
17
Coaceți la 325 timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Scoateți cheesecake din cuptor; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
19
Îndepărtați părțile laterale ale tăvii cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
20
Pentru a pregăti sosul, combinați 1/2 cană piure de afine, 1/4 cană zahăr și apă într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu timp de 8 minute sau pana cand sosul este gros, amestecand continuu. Îndoiți ușor în 1 cană de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
AfineAfine
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
21
Se ia de pe foc și se răcește.
22
Serviți sosul cu cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista