Cheesecake cheie de var cu sos de zmeură

Cheesecake cheie de var cu sos de zmeură
Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 56 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 226 calorii. Un amestec de unt, ouă, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Cheesecake Vegan cu var de zmeură cu crustă de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 F. În castron mediu, se amestecă ingredientele crustei. Apăsați în partea de jos a tăvii cu arc de 9 inci fără grăsime. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bateți treptat în zahăr. La viteză mică de mixer electric, bate în ouă 1 la un moment dat, amestecând doar până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați ingredientele de umplere rămase; bate până se omogenizează.
4
Se toarnă în tigaie căptușită cu crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când este setat. (Pentru a minimiza crăparea, puneți tigaia superficială pe jumătate plină cu apă fierbinte pe raftul inferior al cuptorului în timpul coacerii.) Opriți cuptorul; lăsați cheesecake să stea în cuptor 30 de minute cu ușa deschisă de cel puțin 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți partea tigaiei; se răcește la temperatura camerei pe raftul de răcire. Acoperiți și refrigerați peste noapte sau până la 2 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
8
Pentru a face sos, scurgeți zmeura, rezervând sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
SiropSirop
9
Adăugați apă în sirop pentru a face 3/4 cană. În cratița de 1 litru, amestecați amestecul de sirop și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Adăugați jeleu; gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si se limpezeste. Se amestecă zmeura. Se dă la frigider până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
JeleuJeleu
11
Serviți cheesecake cu sos. Acoperiți și refrigerați orice cheesecake și sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista