Cheesecake Centenar
Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 384 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, coajă de lămâie, cremă de brânză philadelphia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Abbey ' s Infamous Cheesecake sau Cheesecake cu scorțișoară-cidru de mere, și Concursul Philadelphia Cheesecake of the Year și Cheesecake - ul meu de Crăciun.
Instrucțiuni
Bate 1 buc. din crema de brânză și untul într-un castron mic cu mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați 1-1 / 2 căni de făină, 1/4 cană de zahăr și 1 linguriță. din coaja de lamaie; se amestecă bine. Forma în minge; capac. Se dă la frigider 1 oră sau până se răcește.
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Îndepărtați 1/4 cană din aluat; se întinde la o grosime de 1/8 inch pe suprafața ușor făinată.
Tăiați în formele dorite cu tăietori de prăjituri de 1 inch ușor făinați.
Se presară cu 1 linguriță. din zahărul rămas; așezați, la distanță de 2 inci, pe foi de copt negreșite.
Coaceți 8 până la 10 min. sau până când marginile sunt foarte ușor rumenite.
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet. Între timp, întindeți 2/3 din aluatul rămas pe fundul tăvii cu formă de arc de 9 inci. (Reduceți cuptorul la 177° dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă.)
Coaceți 25 min.; rece . Apăsați aluatul rămas la 2 centimetri în sus de tigaie. Reduceți temperatura cuptorului la 149° (sau la275 dacă utilizați o tigaie întunecată).
Bateți restul de 3 pkg. cremă de brânză, restul de 1 cană de zahăr, restul de 2 lingurițe. peel, cele 2 linguri. făină și suc de lămâie cu mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând doar până la amestecare după fiecare adăugare.
Coaceți 1 oră și 15 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați un cuțit mic sau o spatulă metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a îndepărta marginea tigaiei. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte. Completați cu umplutura de plăcintă și decupaje chiar înainte de servire. Păstrați restul de cheesecake la frigider.