Cheesecake 3D cu ciocolată

Cheesecake cu ciocolată 3D ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 16. Pentru 87 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 29 g de grăsimi și un total de 334 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Un amestec de cremă de brânză, chipsuri de ciocolată dulce-amăruie de cacao, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 14% , ceea ce nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cheesecake cu ciocolată albă Mascarpone cu topping de ciocolată și caramel sărat , Cheesecake cu ciocolată albă marmorată și ciocolată și Cheesecake cu ciocolată și ciocolată .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325°.
Puneți un 9-in uns. tigaie arcuită pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 18 inchi pătrați). Înfășurați bine folie în jurul tigaii.
Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți și zahărul; se amestecă cu untul. Apăsați pe fundul tăvii pregătite.
Așezați tava pe o foaie de copt.
Coaceți 10 minute. Se răcește pe un grătar.
Într-un castron mare, bate crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți ciocolata răcită și cacao.
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină.
Puneți tava cu arc într-o tavă mare; adăugați 1 inch de apă clocotită într-o tigaie mai mare.
Coaceți 55-60 de minute sau până când centrul este doar așezat și partea de sus pare ternă.
Scoateți tava cu arc din baia de apă; îndepărtați folia. Răciți cheesecake pe un grătar 10 minute; slăbiți marginile din tigaie cu un cuțit. Se răcește încă 1 oră. Dați la frigider peste noapte.
Pentru ganache, puneți ciocolata într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna și zahărul până la fiert.
Se toarnă peste ciocolată; se bate până se omogenizează. Se răcește pentru a obține o consistență de întindere, amestecând din când în când.
Scoateți marginea din tigaie.
Întinde ganache peste cheesecake la 1 inch. de margine. Dă la frigider 1 oră sau până când se fixează.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea să încerci Angel Late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
![Angel Late Harvest Riesling]()
Angel Late Harvest Riesling
Îngerul lui Messina Hof este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling, când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare și dulci de ciocolată.