Cheeseburger Mac
O porție conține 71 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 30 și costă 26 de cenți pe porție. Un amestec de ceapă verde, carne de vită măcinată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Caserola Cheeseburger Cu Brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Mac Vegan și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne brună în tigaie mare; scurgere.
Adăugați apă, lapte și ketchup; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Se amestecă macaroanele cu coajă; reveniți la fierbere. Capac; se fierbe la foc mediu-mic 10 min. sau până când macaroanele sunt fragede.
Se amestecă sosul de brânză, roșiile și ceapa; gatiti pana se incalzeste, amestecand ocazional.