Cheeseburger Mac

Cheeseburger Mac
O porție conține 71 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 30 și costă 26 de cenți pe porție. Un amestec de ceapă verde, carne de vită măcinată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Caserola Cheeseburger Cu Brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Mac Vegan și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Carne brună în tigaie mare; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați apă, lapte și ketchup; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Se amestecă macaroanele cu coajă; reveniți la fierbere. Capac; se fierbe la foc mediu-mic 10 min. sau până când macaroanele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
ApăApă
LapteLapte
3
Se amestecă sosul de brânză, roșiile și ceapa; gatiti pana se incalzeste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
TomateTomate
CeapăCeapă

Echipamente

DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista