Cheeseboard souffl și salată de sezon
Cheeseboard souffl și salata de sezon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 847 calorii, 36g de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.73 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați grătarul de nucșoară, piper cayenne, brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Roșie De Sezon, Salată de sezon pentru iarnă, și Frittata mexicană de sezon cu salată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Topiți tot untul într-o cratiță.
Ungeți un vas de suflet de 20 cm cu puțin din el, apoi praf cu făină. În cratiță, amestecați făina în restul de unt topit, apoi sfârâiți totul timp de 1 min. Se toarnă treptat laptele pentru a face un sos alb, apoi se adaugă două treimi din brânză și se continuă gătitul pentru a se topi. Se lasă să se răcească ușor, apoi se amestecă în brânza rămasă, smântâna sau crme frache și gălbenușurile de ou. Condimentează, apoi adaugă nucșoara și ardeiul cayenne.
Într-un castron curat, bateți albușurile până se înțepenesc. Îndoiți în sosul de brânză, apoi răsturnați cu grijă în vasul souffl.
Coaceți suflul timp de 25 de minute până când este umflat și auriu.
În timp ce souffl se gătește, aruncați ingredientele salatei împreună. Odată ce sufletul este gătit, îmbrăcați salata și serviți alături.