Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 356 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, lapte, făină nealbită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pâine Cu Vârtej De Ierburi Cheddar, Biscuiți Sriracha-Cheddar, și Minge De Brânză Sriracha Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică la foc mediu-mic, încălziți laptele, untul și zahărul, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc imediat ce untul se topește. Lichidul trebuie să fie călduț la atingere, în jur de 100 de litri F. Lăsați-l să se răcească la acea temperatură, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Presărați drojdia peste amestecul de lapte și lăsați să stea 10 minute pentru a dovedi. După aproximativ 10 minute, ar trebui să existe un strat de spumă pe suprafața amestecului, ceea ce înseamnă că drojdia este viabilă și gata să-și sacrifice propria viață în numele pâinii bune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Drojdie
Lapte
4
Într-un castron mare, amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă amestecul de lapte și drojdie în vasul de făină și se amestecă cu o lingură de lemn până se formează un amestec moale, zdrențuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Bol
6
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și frământați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
7
Transferați aluatul într-un vas ușor uns, acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați-l să se odihnească, netulburat timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Bol
8
După odihnă, întoarceți aluatul înapoi pe suprafața de lucru bine făinată și frământați până când rezultă un aluat moale și elastic, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
9
Transferați aluatul încă o dată în vasul ușor uns, acoperiți-l și lăsați-l să se odihnească într-o zonă caldă a casei până la dublarea dimensiunii, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Transferați aluatul pe suprafața de lucru și, folosind mâinile, aplatizați ușor într-un dreptunghi lat de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
11
Întindeți Sriracha peste aluat, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginilor exterioare fără Sriracha.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sriracha
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
12
Presărați brânza uniform peste Sriracha, respectând aceeași margine. Această margine permite aluatului să se sigileze corect în pasul următor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sriracha
Brânză
Aluat
13
Rulați aluatul strâns, pe lungime, similar cu a face o ruladă de jeleu. Apăsați în jos pe ultima rolă pentru a sigila și a face o cusătură. Ungeți ușor o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Jeleu
Rola
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
14
Puneți aluatul, cu cusătura în jos, în tigaie. Acoperiți și reveniți la locul cald până când aluatul și-a dublat din nou dimensiunea și se ridică deasupra tigaiei, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Preîncălziți cuptorul la 400 F. chiar înainte de coacere, faceți o fantă adâncă de 1/4 inch în centrul pâinii folosind un cuțit zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
Cuptor
16
Așezați tigaia pe grătarul central al cuptorului. Pulverizați pereții interiori ai cuptorului și partea superioară a pâinii cu o ceață generoasă de apă pentru a crea abur. Închideți rapid ușa cuptorului și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Pâine Pan
17
Scoateți pâinea din tigaie și continuați să coaceți încă 10 până la 15 minute. Centrul pâinii ar trebui să înregistreze 190 F pe un termometru, iar partea inferioară a pâinii ar trebui să sune goală atunci când este bătută.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
18
Lăsați pâinea să se răcească complet pe un suport de răcire înainte de a o felia pentru cele mai bune rezultate. A se păstra la frigider într-un recipient etanș până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
19
ÎNTR-UN VÂRF DE CUȚIT
20
Folosiți o bilă de 1 kilogram de aluat de pizza proaspăt sau aluat de pizza congelat dezghețat, disponibil la unele supermarketuri de specialitate și pizzerii prietenoase din cartier. Lăsați aluatul să ajungă la temperatura camerei și aplatizați aluatul în dreptunghiul lat de 9 inci, procedând conform instrucțiunilor cu Sriracha și brânză, permițând aluatului să crească și apoi să se coacă conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pizza Congelată
Aluat
Sriracha
Brânză
21
Retipărit cu permisiunea cărții de bucate Sriracha: 50 de rețete "sos de cocoș" care împachetează un pumn de Randy Clemens. Drepturi de autor 2011 de Randy Clemens; fotografii drepturi de autor 2010 de Leo Gong. Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.