Cheddar afumat și Quesadilla de mere

Cheddar afumat și Quesadilla de mere
Cheddar afumat și quesadilla de mere durează în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru 8,31 USD pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 5264 calorii, 150g de proteine, și 155g de grăsime pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați baby spanac, mere granny smith, tortilla și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este minunat. Încearcă Cheddar Afumat Fajita Quesadilla, Bacon - mere și Cheddar Quesadilla, și Bacon afumat cu mere și biscuiți Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Presărați 1 tortilla cu puțină brânză, o mână mică de spanac pentru copii, slănină și mere feliate. Apăsați o altă tortilla deasupra pentru a face o quesadilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac Pentru CopiiSpanac Pentru Copii
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
MărMăr
BrânzăBrânză
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
3
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare și pulverizați cu spray antiaderent. Gatiti quesadilla pe fiecare parte timp de 2 pana la 3 minute pana devine aurie. Repetați cu tortilele și umpluturile rămase. Feliați în pene și serviți cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Quesadilla. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 67 de dolari pe sticlă.
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Culoare roșu intens cu jantă de cărămidă. Aromele sunt florale și fructe dominante constând din zmeură și cireșe bing cu subtilindicii de cedru, ienibahar și anason. Întregul element de cluster oferă spiciness pe cerul gurii cu textura netedă șiindicii de mineralitate care duc la un finisaj persistent condus de acid.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista