Chard și Ricotta Torta
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,32 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, bietă, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Torta cu brânză, ciuperci și brânză elvețiană, Torta di Ricotta de David Rocco, și Torta pasqualina a mamei mele, plăcintă cu spanac și ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o treime din aluatul de pâine. Cu mâinile ușor făinoase, aplatizați ambele porțiuni în discuri. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea în timp ce pregătiți umplutura, aproximativ 30 de minute.
Clătiți frunzele de smog și lacrimă formează coaste centrale; aruncați coastele și tulpinile centrale sau salvați pentru o altă utilizare.
Se toarnă ulei într-o tigaie de 12 inci sau un wok de 14 inci la foc mediu-mare; când este fierbinte, adăugați usturoi și amestecați până când este parfumat, aproximativ 1 minut,
Adăugați bietă și amestecați frecvent până se ofilesc uniform, 12 până la 15 minute.
Transferați amestecul într-o strecurătoare și lăsați să se scurgă până se răcește suficient pentru a se manipula. Strângeți chard pentru a îndepărta tot lichidul, apoi tăiați corasely.
Într-un castron, amestecați bietă, 1 ou, ricotta, 1/4 cană smântână, măsline, coajă de lămâie, nucșoară, sare și piper.
Cu un sucitor cu făină lightl, pe o suprafață ușor făinată, rulați porțiunea mai mare de aluat într-o rundă de 12 inci cu grosimea de aproximativ 1/4 inch.
Îndepărtați excesul de făină. Se încadrează într-o tigaie de cheesecake de 10 inci cu rime detașabilă și se pliază excesul de aluat în jos, astfel încât marginile să vină la jumătatea părților laterale ale tigaiei; apăsați ușor aluatul pe părțile laterale ale tigaiei.
Adăugați amestecul de bietă și nivelul de răspândire.
Rulați aluatul rămas într-o rundă de 10 inci. Centrați peste umplere și ciupiți cu părțile laterale pentru a sigila. Într-un castron mic, bateți oul rămas cu restul de 2 linguri de smântână pentru a amesteca.
Periați crusta superioară cu amestec de ouă; aruncați restul.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când blatul este bogat rumenit, 35 până la 40 de minute.
Lăsați să se răcească aproximativ 10 minute, apoi rulați un cuțit mic ascuțit între tartă și jantă pentru a slăbi; scoateți janta. Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia felii în pene.
Se servește cald sau rece.