Challah II-lea

Challah II-lea
Challah II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. O porție conține 216 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 23 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Dacă aveți ulei de canolan, drojdie instantanee, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Challah, Challah, și Challah pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
3
Amestecați uleiul, mierea, ouăle, sarea și patru căni de făină în amestecul de drojdie; bate bine. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a strâns, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și suplu, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
DrojdieDrojdie
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață înmuiată împărțiți în 4 bucăți și împletiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Așezați pâinea pe o foaie de copt ușor unsă. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Într-un castron mic, combinați albusul de ou și apa; bate ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Ungeți pâinea înălțată cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista