Challah II-lea
Challah II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. O porție conține 216 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 23 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Dacă aveți ulei de canolan, drojdie instantanee, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Challah, Challah, și Challah pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
Amestecați uleiul, mierea, ouăle, sarea și patru căni de făină în amestecul de drojdie; bate bine. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a strâns, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și suplu, aproximativ 8 minute.
Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră.
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață înmuiată împărțiți în 4 bucăți și împletiți.
Așezați pâinea pe o foaie de copt ușor unsă. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mic, combinați albusul de ou și apa; bate ușor.
Ungeți pâinea înălțată cu spălarea ouălor.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute sau până se rumenesc.