Chai-caise și prune braconate
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Caisele și prunele braconate cu Chai ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 194 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână caise californiene, zahăr, prune angelino și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Caise și prune braconate în vinul Rossimbrox, Carne de porc cu caise, prune uscate și varză murată, și Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și 3 căni de apă într - o cratiță de 3 până la 4 litri. Înjumătățiți fasolea de vanilie pe lungime cu un cuțit de tăiat și răzuiți semințele în tigaie, apoi adăugați păstăi. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând ocazional până când zahărul este dizolvat.
Adăugați prune și fierbeți, neacoperite, 3 minute.
Adăugați caise și pungi de ceai și reveniți la foc mic. Gatiti fructele, amestecand usor o data sau de doua ori, 5 minute, apoi scoateti-le de pe foc.
Lăsați pungile de ceai să se absoarbă cu fructe în sirop 15 minute (fructele vor continua să se înmoaie pe măsură ce se înmoaie), apoi îndepărtați pungile, strângând ușor lichidul din ele în sirop.
Transferați compotul într-un castron sau borcan și răciți, amestecând ușor ocazional.
* Disponibil la nutsonline.com.
** Disponibil la apricot-farm.com.
Compotul păstrează, acoperit și răcit, 2 săptămâni.