Cești de bezea cu ciocolată

Cești de bezea cu ciocolată
Cupele de bezea cu ciocolată este o rețetă fără gluten cu 15 porții. O porție conține 143 de calorii , 3 g de proteine și 4 g de grăsimi . Pentru 47 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână gelatină, sirop de porumb, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Prajitura cu rubarbă germană cu bezea , bezea cu lămâie și prăjituri cu bezea cu lămâie .

Instrucțiuni

1
Puneți albușurile într-un castron mare; se lasa sa stea la temperatura camerei 30 de minute. Bate albusurile spuma. Bateți vanilia, sarea și oțetul; bate la viteza medie pana se formeaza varfuri moi. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, batând la putere până se formează vârfuri tari. Cerne cacao peste albusuri; se pliază în albușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți 15 linguri pline pe foi de copt tapetate cu pergament. Modelați în 3 inchi. cești cu dosul lingurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți la 275° timp de 45 de minute sau până când se rumenesc. Opriți cuptorul; se lasa bezeaua la cuptor 1-1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-o cratiță mare, combinați laptele, oul, 1/4 cană sirop de porumb și cacao. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la 160° si imbraca o lingura de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se ia de pe foc.
6
Se adauga ciocolata si crema de branza; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
7
Într-o cratiță mică, presară gelatină peste 1/4 cană apă; se lasa sa stea 1 minut. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand gelatina se dizolva. Se amestecă gelatina și vanilia în amestecul de ciocolată. Rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane RuntsBomboane Runts
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Într-o cratiță grea, combinați albușurile, zahărul, crema de tartru și siropul de porumb rămas și apa. Gatiti la foc mic si bateti cu un mixer de mana la foc mic pana cand amestecul ajunge la 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se toarnă într-un castron mare; bate la mare până se formează vârfuri moi. Se pliază în amestecul de ciocolată. Se da la rece 1-2 ore sau pana cand amestecul se formeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Chiar înainte de servire, turnați mousse în cupe de bezea; stropiți cu bucăți de bomboane de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De MentăBomboane De Mentă
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista