Cești de bezea cu ciocolată

Cești de bezea cu ciocolată
Cupele de bezea cu ciocolată este o rețetă fără gluten cu 15 porții. O porție conține 143 de calorii , 3 g de proteine și 4 g de grăsimi . Pentru 47 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână gelatină, sirop de porumb, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Prajitura cu rubarbă germană cu bezea , bezea cu lămâie și prăjituri cu bezea cu lămâie .

Instrucțiuni

1
Puneți albușurile într-un castron mare; se lasa sa stea la temperatura camerei 30 de minute. Bate albusurile spuma. Bateți vanilia, sarea și oțetul; bate la viteza medie pana se formeaza varfuri moi. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, batând la putere până se formează vârfuri tari. Cerne cacao peste albusuri; se pliază în albușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Puneți 15 linguri pline pe foi de copt tapetate cu pergament. Modelați în 3 inchi. cești cu dosul lingurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți la 275° timp de 45 de minute sau până când se rumenesc. Opriți cuptorul; se lasa bezeaua la cuptor 1-1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
4
Într-o cratiță mare, combinați laptele, oul, 1/4 cană sirop de porumb și cacao. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la 160° si imbraca o lingura de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Hârtie De OrezHârtie De Orez
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se ia de pe foc.
6
Se adauga ciocolata si crema de branza; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
7
Într-o cratiță mică, presară gelatină peste 1/4 cană apă; se lasa sa stea 1 minut. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand gelatina se dizolva. Se amestecă gelatina și vanilia în amestecul de ciocolată. Rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane RuntsBomboane Runts
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Într-o cratiță grea, combinați albușurile, zahărul, crema de tartru și siropul de porumb rămas și apa. Gatiti la foc mic si bateti cu un mixer de mana la foc mic pana cand amestecul ajunge la 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Se toarnă într-un castron mare; bate la mare până se formează vârfuri moi. Se pliază în amestecul de ciocolată. Se da la rece 1-2 ore sau pana cand amestecul se formeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Chiar înainte de servire, turnați mousse în cupe de bezea; stropiți cu bucăți de bomboane de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De MentăBomboane De Mentă
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista