Ceviche Picant De Creveți Cu Coriandru

Ceviche Picant De Creveți Cu Coriandru
Ceviche picant de creveți cu coriandru ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $1.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați secțiuni portocalii, jicama, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza secțiunile portocalii, puteți urma acest fel principal cu Parfum De Afine-Portocale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ceviche Picant De Creveți, Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos), și Ceviche de Camaron (Cocktail de creveți Ceviche).

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele; se răcește 1 oră.
2
Se servește rece.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista