Celebrul tiramisu al lui Emily
Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă celebrul Tiramisu al lui Emily. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 720 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, rom, rom și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Celebrul tiramisu al lui Emily, Celebrele Marshmallows ale lui Emily, și Faimoasa Bloody Mary a lui Emily pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou și 1/4 cană de zahăr cu un mixer electric până când sunt groase și palide. Într-un castron separat, bateți albușurile de ou (cu bătăi curate) până la vârfuri moi. Presărați treptat restul de 1/2 cană de zahăr în timp ce bateți până la vârfuri rigide medii. Îndoiți amestecul de gălbenușuri de ou în albușuri. Îndoiți ușor făina și 1 linguriță de vanilie. Aluatul trebuie să fie gros și galben pal.
Urmăriți două cercuri de 9 inci pe hârtia pergament folosind o tigaie pentru tort ca ghid.
Întindeți sau pipeți aluatul pentru a umple complet în interiorul liniilor cercurilor. Aluatul ar trebui să aibă o înălțime de aproximativ 1/2 inch.
Încărcați aluatul rămas într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf sau o gaură de jumătate de inch. Desenați linii paralele pe o altă bucată de pergament care se află la o distanță de 3 inci. Împingeți aluatul înainte și înapoi chiar între linii într-o mișcare s comprimată, până când rămâneți fără aluat. Aceasta este partea care se înfășoară în jurul exteriorului tortului. (Vă ajută să îl aveți dintr-o singură bucată, dar puteți pipa degetele individuale folosind instrucțiunile desenate pe hârtie, dacă preferați.) Pot exista în plus.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 10 până la 15 minute, până când este ferm, dar nu se rumeneste.
Scoateți din cuptor și praf generos cu zahărul cofetarilor. Se lasă deoparte să se răcească.
Pentru a face siropul, amestecați împreună 1 cană de zahăr, apă clocotită, cafea și 1/4 cană de rom până când zahărul este dizolvat. Pune deoparte.
Pentru a face umplutura, combinați mascarpone, 2 căni de zahăr de cofetărie, rom întunecat și 1 linguriță de vanilie într-un castron mare.
Bateți împreună până se omogenizează complet, răzuind fundul vasului pentru a îndepărta orice bulgări. Bateți treptat smântâna grea. Bateți cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Opriți biciuirea atunci când amestecul prezintă primul semn de granulație.
Pentru asamblare, tapetați părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci cu pergament sau hârtie cerată.
Așezați una dintre rundele ladyfinger în fundul tigaiei.
Periați generos, dar nu înmuiați complet, cu sirop.
Așezați benzile ladyfinger înalte de 3 inci în jurul marginii interioare a tigaiei, astfel încât părțile laterale să fie complet acoperite.
Periați generos cu sirop.
Întindeți jumătate din amestecul de umplutură peste prima rundă ladyfinger în tigaie.
Așezați runda rămasă de degete deasupra umpluturii. Înmuiați a doua rundă de degete cu sirop până când nu mai poate dura.
Întindeți umplutura rămasă peste aceasta și neteziți partea superioară.
Se presară cu ciocolată rasă. La frigider cel puțin 4 ore.
Pentru a servi, îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și îndepărtați cu grijă pergamentul sau hârtia cerată din exteriorul tortului. Praf cu zahăr de cofetari chiar înainte de servire.