Celebrul Cheesecake al lui Donna
Donna's Famous Cheesecake este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 10 porții. O porție conține 526 de calorii, 11 g de proteine și 36 g de grăsimi. Pentru 1,47 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și luați unt, firimituri de biscuiți Graham, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil de 31%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Celebrul Cheesecake al lui Donna, Oalele lui Donna Hay cu Blackberry Cheesecake și Almost-Famous Cheesecake Clatite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Într-un castron, combinați 1 1/2 cană de firimituri de biscuiți Graham și untul sau margarina cu mâinile. Aplatizați crusta de pe fundul tăvii elastice.
Într-un castron mare, bate cremă de brânză moale până se omogenizează. Bateți laptele condensat îndulcit și amestecați până se omogenizează bine.
Adăugați ouăle, smântâna și vanilia și continuați să bateți.
Se amestecă până se omogenizează și se toarnă amestecul în tava cu arc.
Presărați restul de 1/2 cană firimituri de biscuiți Graham peste partea de sus a aluatului.
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute.
Se lasa sa stea si sa se raceasca. Se da la rece la rece.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Cheesecake poate fi asociat cu Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea încerca Bodegas Naveran Dama Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage făcute în Spania. Dama este plină de corp, dar strălucitoare și crocantă. Moșia Naverán produce Cave de înaltă calitate din 1901. Toate Cavele făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la méthode champenoise) și învechită în drojdie timp de 24 de luni. Caves Navera´n este un producător de cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Navera´n Dama este o capodopera Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter picant, strălucitor, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest „fizz fermier” mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspata complimenteaza si deserturile cu fructe, in special piersicile si portocalele feliate.