Celebrul Burger Bunyan al lui Heather
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați faimosul Burger Bunyan de la Heather. O porție conține 1270 calorii, 64G de proteine, și 97G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 4.06 pe portie. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați condimente pentru grătar, condimente pentru grătar, ardei chipotle în sos adobo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Celebrul sos de grătar al lui Frank, Burger De Porc Barbeque, și Burger de Bacon cu sos Barbeque și paie de ceapă.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare. Când este fierbinte, grătar ușor de ulei.
Amestecați împreună carnea de vită măcinată, 2 linguri de condimente pentru grătar și ardeii chipotle în sos adobo într-un castron; împărțiți amestecul în două jumătăți; formați fiecare jumătate în dreptunghiuri mari, făcând una mai mare și mai subțire decât cealaltă; așezați dreptunghiurile pe foi mari de folie de aluminiu.
Se amestecă împreună crema de brânză și 1 linguriță de condimente pentru grătar; se întinde deasupra dreptunghiului mai mic și mai gros de carne.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, ardeiul gras, ciupercile si usturoiul in untul fierbinte pana cand ceapa s-a inmuiat; se întinde deasupra amestecului de cremă de brânză; se acoperă cu brânza Cheddar.
Așezați dreptunghiul mai subțire de carne deasupra bucății mai mici ridicând folia de aluminiu de sub ea și răsturnând-o pe crema de brânză și stratul de legume. Folosiți-vă mâinile pentru a forma un sigiliu în jurul marginilor pâinii, asigurându-vă că amestecul de brânză și legume nu se va scurge în timpul gătitului. Îndoiți marginile foliei de aluminiu sub pâine în sus, astfel încât să formați un castron, pentru a împiedica scurgerea grăsimii pe grătar în timp ce gătiți.
Ungeți partea superioară a pâinii cu sos de grătar.
Gatiti pe grătarul preîncălzit până când partea superioară a pâinii este gătită complet, aproximativ 30 de minute. Feliați în șase bucăți uniforme pentru a servi.