Cele Mai Bune Coaste La Grătar

Cele Mai Bune Coaste La Grătar
Cele mai bune coaste la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și דל פחמימות,ă are 1352 calorii, 71G de proteine, și 107G de grăsime pe porție. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați st. spareribs, sare kosher, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Coaste La Grătar, Coaste La Grătar, și Coaste La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 5ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați fiecare coaste rackof pe un strat dublu de folie; sprinklerub peste toate coastele. Înfășurați rafturile individual șiîmpărțiți între 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți coastele până când sunt foarte fragede, dar nu cad în parte, aproximativ 2 ore pentru spatele bebelușului și 3 ore pentru bureți. Desfaceți cu grijă pătuțurile; turnați orice suc din folie într-o ceașcă de măsurare rezistentă la căldură cu 4 căni; sucuri de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Lăsați coastele să se răcească complet. Faceți înainte: coastele pot fi coapte cu până la 3 zile înainte (aroma va fi mai dezvoltată, iar coastele reci se vor menține mai bine pe grătar ca să se încălzească). Acoperiți și răciți sucurile.Reambalați coastele în folie și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar de cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Adăugați bulion sau apă la sucurile de coaste, dacă este necesar, pentru a măsura1 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
8
Bateți în sos de grătar pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Coaste la grătar, ungere cu sos de grătaramestec și întoarcere frecventă, până când sunt cucerite și carbonizate pe alocuri și încălzite, 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Transferați pe o tăietură; tăiați între coaste pentru a separa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Se transferă într-un platou și se serveștecu sos suplimentar de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista