Cel mai bine cotat Gulash maghiar
Cel mai bine cotat Gulashul maghiar este un fel principal din Europa de Est. Pentru 1,35 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 473 de calorii, 29 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de canolan, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 19 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați gulașul maghiar cel mai bine cotat, friptura italiană de cea mai bună cotă și friptura italiană de cea mai bună cotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită, porc și ceapa în ulei la foc mediu; scurgere.
Se adauga apa, boia de ardei, sarea si maghiranul; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Chiar înainte de servire, combinați făina și smântâna până se omogenizează; se amestecă în amestecul de carne. Se aduce la fierbere la foc mediu; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până când se îngroașă și clocotește.
Vin recomandat: Shiraz, Rioja, Zweigelt
Gulash în meniu? Încercați să asociați cu Shiraz, Rioja și Zweigelt. În timp ce un vin roșu maghiar s-ar potrivi, ți-am recomandat câteva vinuri roșii mai ușor de găsit, care vor funcționa și ele bine. Kilikanoon Covenant Shiraz cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Kilikanoon Covenant Shiraz]()
Kilikanoon Covenant Shiraz
Covenantul din 2008 este de culoare roșu aprins, cu nuanțe tinerești de purpuriu. Nasul emană note de lemn dulce, cafea măcinată și măsline negre, sărate, căsătorite cu lemn picant de stejar francez. Aromele întunecate, condimentate se transmit impresionant în gust. Senzația sa perfectă la gură și calitățile texturale se combină seducător cu stejarul pentru a oferi un finisaj persistent, cu granulație fină.