Ceapă Vidalia La Grătar

Ceapă Vidalia La Grătar
Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Ceapa Vidaliană la grătar ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 270 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Crabi cu coajă moale la grătar cu ceapă Vidaliană la grătar, Ceapă Vidaliană Prăjită, și Friptură cu ochi de coastă cu ceapă Vidaliană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mic și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Tăiați ceapa în felii de 1/2 inch. Într-un castron mare, combinați ceapa cu pansamentul, acoperiți și marinați la frigider cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Gatiti la foc mic, intoarcandu-va o data, la tandretea dorita. Aplicați mai mult pansament, dacă doriți.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista