Ceapă Vidalia Glazurată Cu Rozmarin
Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 139 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați vin, linguriță de rozmarin, vidalia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ceapă Vidaliană La Cuptor, Friptură cu ochi de coastă cu ceapă Vidaliană, și Ceapă Vidaliană La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gatiti, neacoperit, pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 10 minute). Pune deoparte.
Tăiați ceapa pe lungime în jumătate.
Așezați ceapa, tăiați părțile în jos, într-un vas mic de copt acoperit cu spray de gătit.
Stropiți ulei de măsline peste ceapă. Acoperiți ceapa și coaceți la 400 timp de 25 de minute. Descoperiți și coaceți 20 de minute.
Scoateți ceapa din cuptor. Întoarceți ceapa și turnați amestecul de vin peste ceapă.
Coaceți încă 20 de minute sau până când ceapa este fragedă, ungând la fiecare 5 minute.
Serviți ceapa cu amestec de vin.