Ceapă Perlată Caramelizată
Ceapa perlată caramelizată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 58 calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, apă, ceapă perlată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Ceapă Perlată Caramelizată, Cuscus perlat cu legume de toamnă și ceapă caramelizată, și Pui prăjit cu struguri roșii, ceapă perlată caramelizată și sos de tigaie Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu. Topiți untul în tigaie.
Adăugați ceapa și gătiți 5 minute sau până se rumenesc ușor, agitând frecvent tigaia.
Adăugați apă și zahăr și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 8 minute. Descoperiți și gătiți 2 minute sau până când lichidul se evaporă. Se amestecă cimbru și ingredientele rămase; gatiti 1 minut.