Ceapă pentru Bebeluși înăbușită cu suc de portocale și oțet Balsamic

Ceapă pentru Bebeluși înăbușită cu suc de portocale și oțet Balsamic
Ceapa pentru Bebeluși înăbușită cu suc de portocale și oțet Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 137 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,55 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ulei de măsline, ceapă perlată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ceapă Pentru Bebeluși Înăbușită Cu Suc De Portocale Și Oțet Balsamic, Pui fiert cu oțet și ceapă, și Ceapă prăjită cu miere și oțet Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Blanch ceapa în oală mare de fierbere apă sărată 15 secunde. Folosind lingura cu fante, transferați într-un castron mare de apă cu gheață pentru a se răci. Tăiați capătul rădăcinii dacă este necesar, lăsând miezul intact. Curățați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă ceapa și saut până când ceapa are pete maronii aurii adânci, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați suc de portocale și oțet; aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când ceapa este doar fragedă când este străpunsă cu cuțitul, aproximativ 8 minute. Folosind lingura cu fante, transferați ceapa într-un castron mediu. Fierbeți sucurile în tigaie până când sunt siropoase și reduse la 2/3 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
OțetOțet
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
CuțitCuțit
BolBol
5
Se toarnă peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Se servește cald sau la temperatura camerei. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți sau aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
7
Sfat De Piață
8
Ceapa Cipolline este ceapă italiană mică, plată. Acestea pot fi găsite în secțiunea de produse a multor supermarketuri și piețe italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista