Ceapă pentru Bebeluși înăbușită cu suc de portocale și oțet Balsamic
Ceapa pentru Bebeluși înăbușită cu suc de portocale și oțet Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 137 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,55 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ulei de măsline, ceapă perlată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ceapă Pentru Bebeluși Înăbușită Cu Suc De Portocale Și Oțet Balsamic, Pui fiert cu oțet și ceapă, și Ceapă prăjită cu miere și oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Blanch ceapa în oală mare de fierbere apă sărată 15 secunde. Folosind lingura cu fante, transferați într-un castron mare de apă cu gheață pentru a se răci. Tăiați capătul rădăcinii dacă este necesar, lăsând miezul intact. Curățați ceapa.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Se adaugă ceapa și saut până când ceapa are pete maronii aurii adânci, aproximativ 9 minute.
Adăugați suc de portocale și oțet; aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când ceapa este doar fragedă când este străpunsă cu cuțitul, aproximativ 8 minute. Folosind lingura cu fante, transferați ceapa într-un castron mediu. Fierbeți sucurile în tigaie până când sunt siropoase și reduse la 2/3 cană, aproximativ 3 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți sau aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Ceapa Cipolline este ceapă italiană mică, plată. Acestea pot fi găsite în secțiunea de produse a multor supermarketuri și piețe italiene.