Rețeta de ceapă franceză și Chips-uri este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 349 calorii. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de apă, cremă de brânză, foarte dovlecel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ceapă Franceză Dip #SundaySupper, Baie de ceapă franceză caramelizată cu chipsuri de cartofi de casă, și Dulce Vidalian Ceapa Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți o tigaie medie la foc mediu până la mediu și adăugați uleiul de măsline extravirgin și untul. Topiți untul în ulei apoi adăugați ceapa și usturoiul gătiți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adauga cub bouillon la tigaie cu 1/2 cana de apa si se fierbe până când se "topește" straturi ceapa, amestecand frecvent, 3 minute. Condimentează ceapa cu piper, cimbru și sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Bouillon Cube
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Se ia de pe foc și se transferă pe o farfurie pentru a se răci rapid puțin.
5
Într-un bol mediu, amestecați smântâna și brânza cremă înmuiată folosind o spatulă de cauciuc. Se amestecă amestecul de ceapă până se combină complet, se adaugă sare dacă este necesar și se ajustează condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se servește la temperatura camerei sau se răcește.
7
Garnisiți cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
8
Împachetați chips-uri așa cum este. Condimentați chipsurile vegetale cu sare și împachetați-le cu un prosop de hârtie pentru a capta excesul de umiditate într-o pungă de plastic pentru alimente. Dacă serviți acasă, sareți legumele într-un singur strat, lăsați să stea 5 minute, apoi uscați. Aranjați chipsuri și chipsuri de legume în jurul scufundării și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care îl puteți încerca este Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.