Ceapă Cipollini murată în Sherry

Ceapă Cipollini murată în Sherry
Ceapa Cipollini murată în Sherry ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 16 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 35 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de frunze de dafin, boabe de piper, oțet de malț și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ceapă Cipollini Prăjită, Ceapă Cipollini Sotată, și Cremă Cipollini ceapă și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 1/2 căni de apă, sare și ceapă într-un bol. Acoperiți amestecul și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați 1/2 cană de apă, oțet de sherry, oțet de malț, sherry cremă, zahăr brun, semințe de muștar, semințe de fenicul, boabe de piper și chile roșii într-o cratiță nonaluminică și aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De MalțOțet De Malț
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Cremă SherryCremă Sherry
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Scoateți amestecul de pe foc și lăsați să stea 1 oră.
4
Scurgeți ceapa. Clătiți ceapa și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați ceapa în amestecul de oțet și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Reduceți căldura și amestecați amestecul timp de 3 minute.
7
Puneți ceapa, frunzele de dafin și rozmarinul în borcane fierbinți; acoperiți amestecul de ceapă cu amestec de oțet fierbinte, lăsând spațiu pentru cap de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Acoperiți borcanele cu capace metalice și înșurubați benzile. Se răcește complet. Refrigerați ceapa cu cel puțin 1 lună înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista