Ceapă caramelizată și supă de ciuperci Portobello cu crutoane de brânză de capră
Ceapa caramelizată și supa de ciuperci Portobello cu crutoane de brânză de capră este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 852 calorii. Pentru $6.55 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână baghetă de pâine franceză, coniac, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Supă de ceapă roșie balsamică caramelizată cu crutoane acoperite cu brânză, Ceapă caramelizată și glisoare de ciuperci Portobello cu sos prăjit, și Cremă de ceapă caramelizată și pudră de brânză cu crutoane de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 1 lingură de unt într-o oală mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se adauga ceapa si cimbru; saut pana cand ceapa incepe sa se inmoaie, aproximativ 8 minute. Reduceți căldura la minim; gatiti pana se caramelizeaza ceapa, amestecand ocazional, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Cimbru
3
Transferați amestecul de ceapă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Topiți restul de 2 linguri de unt în aceeași oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați ciuperci;saut până la moale, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
6
Adăugați coniac și usturoi; se amestecă 20 de secunde. Se amestecă amestecul de ceapă, apoi bulionul și vinul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți până când ceapa este foarte fragedă, aproximativ 45 de minute. Aruncați crenguțele de cimbru. Condimentează supa cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor; acoperiți și răciți. Aduceți la foc mic înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cimbru Proaspăt
Coniac
Usturoi
Ceapă
Bulion
Supă
Vin
7
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
8
Așezați felii de baghetă pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Întindeți brânza de capră pe felii de baghetă, împărțind în mod egal. Fierbeți crutoanele de brânză de capră până când brânza începe să se rumenească în pete, aproximativ 30 de secunde. Împărțiți supa în 6 boluri. Se acoperă cu crutoane și se servește.