Ceapă caramelizată cu castane și prune uscate
Ceapa caramelizată cu castane și prune uscate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 215 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de prune uscate, zahăr, coniac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Gutui și prune uscate cu brioșă caramelizată, Copane și coapse de pui cu prune uscate și ceapă, și Pui Ușor Caramelizat La Cuptor Cu Măsline Verzi Și Prune Uscate Rec.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Adăugați ceapa și blanch timp de 30 de secunde.
Se scurge într-o strecurătoare sub apă curentă rece. Alunecați pielea de hârtie și uscați ceapa.
Într-o tigaie mare și adâncă, combinați bulionul de pui cu apa, untul, oțetul și zahărul. Acoperiți și aduceți la fierbere.
Adăugați ceapa, acoperiți și gătiți la foc moderat până când este crocant, aproximativ 15 minute. Descoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa este acoperită cu un caramel auriu intens, cu aproximativ 30 de minute mai mult; adăugați câteva linguri de apă pe măsură ce lichidul se evaporă.
Adăugați coniacul, prunele și castanele în ceapă și gătiți până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un bol de servire.
Adăugați 2 linguri de apă în tigaie și răzuiți orice caramel lipit de fund și laturi.
Se toarnă sosul peste ceapă, se ornează cu pătrunjelul și se servește.