Ceapă balsamică și gust de usturoi
Ceapa balsamică și gustul de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 172 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Muschiulet de porc cu ceapa balsamica-Fig Relish, Pulpe De Pui Cu Ceapa Dulce Balsamic Savura, și Fripturi la grătar cu sos de ceapă și gust de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă uleiul de măsline într-o tigaie mare și se pune la foc mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând pentru a acoperi în ulei. Reduceți focul la mediu, adăugați fulgii balsamici, zahăr, sare și piper roșu și gătiți 15 până la 20 de minute, până când ceapa este catifelată.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească și se adaugă arpagicul tocat.
Serviți temperatura camerei într-un castron decorativ.