Ceapa caramelizata cu Pancetta si umplutura de rozmarin

Ceapa caramelizata cu Pancetta si umplutura de rozmarin
Ceapa caramelizată cu Pancettan și umplutură de rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 37 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână unt, frunze de rozmarin, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Rozmarin Focaccia umplutura cu Pancetta, Ceapă caramelizată și pizza crocantă Pancetta, și Fontina, ceapă caramelizată și Pizza Pancetta.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți untul într-o cratiță de 3 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați ceapa și gătiți timp de 15 minute sau până se rumenesc bine, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Amestecați pancetta, usturoiul, țelina și rozmarinul în cratiță și gătiți până când pancetta se rumeneste bine, amestecând ocazional. Se amestecă bulionul și sherry-ul și se încălzește la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scoateți cratița de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați umplutura și amestecați ușor. Puneți amestecul de umplutură într-o caserolă unsă de 3 litri. Acoperiți caserola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
7
Coaceți timp de 30 de minute sau până când amestecul de umplutură este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista