Ceapa caramelizata cu Pancetta si umplutura de rozmarin

Ceapa caramelizată cu Pancettan și umplutură de rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 37 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână unt, frunze de rozmarin, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Rozmarin Focaccia umplutura cu Pancetta, Ceapă caramelizată și pizza crocantă Pancetta, și Fontina, ceapă caramelizată și Pizza Pancetta.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Încălziți untul într-o cratiță de 3 litri la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 15 minute sau până se rumenesc bine, amestecând ocazional.
Amestecați pancetta, usturoiul, țelina și rozmarinul în cratiță și gătiți până când pancetta se rumeneste bine, amestecând ocazional. Se amestecă bulionul și sherry-ul și se încălzește la fierbere.
Scoateți cratița de pe foc.
Adăugați umplutura și amestecați ușor. Puneți amestecul de umplutură într-o caserolă unsă de 3 litri. Acoperiți caserola.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când amestecul de umplutură este fierbinte.