Ceai și whisky Highball

Ceai și whisky Highball
Tean și whisky Highball ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 357 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr granulat, gheață, scotch și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Unul Târziu Highball, Rookie Highball, și Globul Ocular Highball pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru ceai:folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja din portocale în fâșii largi, evitând cât mai mult din miezul alb. Puneți jumătate din coajă deoparte pentru înmuiere și refrigerați jumătatea rămasă într-o pungă cu fermoar sau alt recipient etanș pentru garnitură.Aduceți apa la fierbere, scoateți-o de pe foc și adăugați ceaiul liber sau pliculețele de ceai și coaja de portocală pusă deoparte pentru înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CeaiCeai
LegumeLegume
PortocaliuPortocaliu
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Lăsați să se absoarbă timp de 5 minute.
1
Așezați toate ingredientele într-o cratiță mică, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat complet și siropul s-a îngroșat ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 1 oră. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină așezată peste un castron mediu; aruncați solidele. Acoperiți și refrigerați până când este gata use.To serviți: când este gata de servit, amestecați Scotch-ul sau bourbonul și jumătate din siropul de mentă (aproximativ 1 cană) în ceai. Gustați și adăugați mai mult sirop după cum este necesar. Umpleți 8 pahare highball cu gheață și adăugați mai multe benzi din coaja de portocală rămasă în fiecare pahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Scotch WhiskyScotch Whisky
SiropSirop
MentăMentă
GheațăGheață
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Se toarnă amestecul de ceai peste gheață, se ornează cu o crenguță de mentă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
GheațăGheață
CeaiCeai
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista