Ceai De Migdale Cu Lămâie

Ceai De Migdale Cu Lămâie
Ceaiul de migdale de lămâie necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 143 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 55 de mâncăruri și bucătari. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult această băutură. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, pliculețe de ceai de dimensiuni familiale, lămâi și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este foarte rău (dar încă fixabil). Încearcă Ceai De Migdale De Lămâie, Prăjituri Cu Ceai De Migdale Cu Lămâie, și O vizită la plantația de ceai Charleston + ceai cu gheață cu miere lămâie ghimbir cuburi de gheață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, preparați pungi de ceai în apă fierbinte timp de 15 minute. În timp ce așteptați să se prepară ceaiul, stoarceți feliile de lămâie în timp ce le puneți într-un ulcior mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se toarnă zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Se toarnă ceaiul preparat în ulcior cu zahărul și lămâile. Puteți lăsa acest lucru să stea la frigider până la 1 zi sau îl puteți folosi imediat. Când este gata de servit, amestecați extractul de migdale, extractul de vanilie și sifonul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemon Lime PopLemon Lime Pop
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
Ceai PreparatCeai Preparat
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista