Ceai De Mentă
Mint Tean este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan băutură. Această rețetă face 5 porții cu 52 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spearmint, apă, ceai liber și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și Homemade Starbucks Ceai Verde Frappuccino.
Instrucțiuni
Clătiți ceainicul cu apă clocotită pentru a se încălzi; aruncați apa.
Combinați ceaiul și 5 căni de apă clocotită în ceainic și aburiți timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați menta și zahărul, amestecând până se dizolvă zahărul. Abrupt 3 până la 4 minute. Se strecoară ceaiul și se servește imediat.