Ceai Cu Gheață De Zmeură

Ceai Cu Gheață De Zmeură
Zmeura ceai cu gheață ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 108 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cuburi de gheață, zahăr, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și Ceai Cu Gheață De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o oală mare și amestecați pungile de ceai, zmeura și zahărul până când zahărul s-a dizolvat. Lăsați amestecul să se absoarbă până când se atinge nivelul dorit de aromă de ceai, 3 până la 5 minute; îndepărtați pungile de ceai și amestecați amestecul de limonadă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De LimonadăAmestec De Limonadă
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
CeaiCeai
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă ceaiul în ulcioare și se adaugă gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
CeaiCeai
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista