Cea Mai Bună Salată De Legume

Cea Mai Bună Salată De Legume
Cea mai bună salată de legume este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 112 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de rodie, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt salată de kachumber sau salată de kuchumber – salată de legume indiene, Prăjiți Salată de legume și Mozzarella cu o salată cremoasă de Pesto, și Șapte-Salată De Legume.

Instrucțiuni

1
Aruncați împreună castravetele, roșiile, ceapa, piperul, ridichea, jicama și salata verde într-un bol mare de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
JicamaJicama
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți împreună usturoiul, sucul de lămâie, uleiul de măsline, sucul de rodie, sarea, piperul, mărarul, busuiocul și apa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Stropiți pansamentul peste salată chiar înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista