Cea mai bună friptură Salisbury
Rețeta Best Salisbury Steak poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. O porție conține 738 de calorii, 37 g de proteine și 53 g de grăsimi. Această rețetă servește 2 și costă 2,24 USD per porție. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper, carne de vită măcinată, sare și ceapă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu un scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură Salisbury, Friptură Salisbury și Friptură Salisbury.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați oul, firimiturile de biscuiți, ceapa, sare, piper și salvie.
Adăugați carnea de vită și amestecați bine. Modelați în două chifle.
Într-o tigaie medie, gătiți chiftele timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc; scurgere.
Se scoate pe un platou si se tine la cald.
În aceeași tigaie, căliți ciupercile în unt timp de 2 minute. Se amestecă făina; amesteca bine.
Adăugați apă și bulion; gatiti si amestecati pana se omogenizeaza si se ingroasa. Amestecați sosul pentru rumenire, dacă doriți. Puneți chiftelele în sos și gătiți, descoperite, la foc mic timp de 10 minute, amestecând din când în când.
Se serveste cu piure de cartofi.