Cea mai bună friptură Salisbury

Cea mai bună friptură Salisbury
Rețeta Best Salisbury Steak poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. O porție conține 738 de calorii, 37 g de proteine și 53 g de grăsimi. Această rețetă servește 2 și costă 2,24 USD per porție. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper, carne de vită măcinată, sare și ceapă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu un scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură Salisbury, Friptură Salisbury și Friptură Salisbury.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați oul, firimiturile de biscuiți, ceapa, sare, piper și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Amestecul De Budincă De Lămâie Gătiți și ServițiAmbalați Amestecul De Budincă De Lămâie Gătiți și Serviți
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
1 Kilogram De Paste Din Cochilie Pentru Bebeluși, Gătite Al Dente1 Kilogram De Paste Din Cochilie Pentru Bebeluși, Gătite Al Dente
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Bile De 8 Uncii De Aluat De Pizza Proaspăt, Tăiată La Jumătate, La Temperatura Camerei1 Bile De 8 Uncii De Aluat De Pizza Proaspăt, Tăiată La Jumătate, La Temperatura Camerei
Fiesta Ranch Dip MixFiesta Ranch Dip Mix
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii Subțiri De Prosciutto, Tăiate Julien4 Felii Subțiri De Prosciutto, Tăiate Julien
2
Adăugați carnea de vită și amestecați bine. Modelați în două chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Într-o tigaie medie, gătiți chiftele timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc; scurgere.
Echipamente pe care le vei folosi
(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită
4
Se scoate pe un platou si se tine la cald.
5
În aceeași tigaie, căliți ciupercile în unt timp de 2 minute. Se amestecă făina; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Supa De Usturoi Prajita, NediluataCu Supa De Usturoi Prajita, Nediluata
Unt, TăiatUnt, Tăiat
1/3 Cană De Roșii Conservate în Piure1/3 Cană De Roșii Conservate în Piure
Echipamente pe care le vei folosi
(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită
6
Adăugați apă și bulion; gatiti si amestecati pana se omogenizeaza si se ingroasa. Amestecați sosul pentru rumenire, dacă doriți. Puneți chiftelele în sos și gătiți, descoperite, la foc mic timp de 10 minute, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RumenireSos De Rumenire
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
SosSos
Fâșii De Piment, OpționalFâșii De Piment, Opțional
7
Se serveste cu piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cepe Verzi, Felii Fine4 Cepe Verzi, Felii Fine
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista