Cea Mai Bună Baie De Anghinare Cu Spanac Vreodată

Cea Mai Bună Baie De Anghinare Cu Spanac Vreodată
Cel mai bun Dip Spanac Anghinare vreodată ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 345 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți parmezan, brânză pepper jack, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Avocado spanac și Anghinare Dip, Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip.

Instrucțiuni

1
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați usturoiul tocat și gătiți câteva minute. Ridicați puțin căldura și aruncați spanacul. Se amestecă și se gătește câteva minute până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
3
Scoateți spanacul din tigaie și puneți-l într-o strecurătoare mică. Strângeți excesul de suc înapoi în tigaie. Pune spanacul deoparte. Aruncați anghinarea și gătiți la foc mediu timp de câteva minute, până când lichidul este gătit și anghinarea începe să capete puțină culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți anghinarea. În aceeași tigaie sau într-o oală diferită, topiți 3 linguri suplimentare de unt și bateți în 3 linguri de făină până când face o pastă. Gatiti la foc mediu-mic timp de un minut sau doua, apoi turnati lapte. Se amestecă și se gătește până se îngroașă ușor; stropiți mai mult lapte dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați cremă de brânză, feta, parmezan, pepper jack și cayenne și amestecați până când brânza se topește și sosul este neted. Se toacă anghinarea și spanacul și se adaugă în sos. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
6
Se toarnă în vasul de copt cu unt. Se acoperă cu jack de piper suplimentar ras și se coace la 375 timp de 15 minute, sau până când brânza este topită și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Serviți cu pene de pita, chipsuri sau biscuiți!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista