Cayenne Ganache și bomboane de ciocolată umplute cu jeleu de lămâie

Cayenne Ganache și bomboane de ciocolată umplute cu jeleu de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați ganache de Cayenne și bomboane de ciocolată umplute cu jeleu de lămâie. O porție conține 214 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână pectină, piper cayenne, coji de ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cookie-uri cu amprentă de lămâie umplute cu Ganache de ciocolată albă, Macaroane Umplute Cu Ganache De Ciocolată, și Macaroane Umplute Cu Ganache De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți smântâna, glucoza și cayenne la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Sirop De GlucozăSirop De Glucoză
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă peste ciocolata neagră. Se amestecă până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
3
Adăugați untul. Se lasă să se răcească la 80 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Așezați într-o pungă de patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Introduceți o cantitate mică de jeleu rece de lămâie într-o coajă de ciocolată. Pipe ganache peste jeleu. Se lasă să se stabilească peste noapte într-un loc răcoros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Sigilați ganache-ul cu ciocolată neagră topită. Se dă la frigider timp de 10 minute, apoi se scoate din matriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
7
Se amestecă pectina cu zahărul. Într-o cratiță medie, aduceți sucul de lămâie la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
PectinăPectină
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați amestecul de zahăr și pectină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
9
Adăugați glucoza. Se fierbe la 225 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De GlucozăSirop De Glucoză
10
Se scoate de pe foc și se adaugă acidul citric. Se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acid CitricAcid Citric
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 10 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista