Cayenne Ganache și bomboane de ciocolată umplute cu jeleu de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați ganache de Cayenne și bomboane de ciocolată umplute cu jeleu de lămâie. O porție conține 214 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână pectină, piper cayenne, coji de ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cookie-uri cu amprentă de lămâie umplute cu Ganache de ciocolată albă, Macaroane Umplute Cu Ganache De Ciocolată, și Macaroane Umplute Cu Ganache De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți smântâna, glucoza și cayenne la fiert.
Se toarnă peste ciocolata neagră. Se amestecă până se emulsionează.
Adăugați untul. Se lasă să se răcească la 80 de grade F.
Așezați într-o pungă de patiserie.
Introduceți o cantitate mică de jeleu rece de lămâie într-o coajă de ciocolată. Pipe ganache peste jeleu. Se lasă să se stabilească peste noapte într-un loc răcoros.
Sigilați ganache-ul cu ciocolată neagră topită. Se dă la frigider timp de 10 minute, apoi se scoate din matriță.
Se amestecă pectina cu zahărul. Într-o cratiță medie, aduceți sucul de lămâie la fiert.
Adăugați amestecul de zahăr și pectină.
Adăugați glucoza. Se fierbe la 225 de grade F.
Se scoate de pe foc și se adaugă acidul citric. Se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider.