Caviarul omului sărac: răspândirea vinetelor
Caviarul omului sărac: răspândirea vinetelor este o vegan condiment. Această rețetă face 10 porții cu 204 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bagheta de cereale, usturoiul, un ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Răspândirea Caviarului De Vinete, Caviar d ' Aubergine (răspândire de vinete), și Răspândirea Caviarului De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la cea mai înaltă setare, cel puțin 500 de grade F.
Tăiați 2 sau 3 fante în vinete întregi.
Așezați vinetele direct pe suportul cuptorului în mijlocul cuptorului și prăjiți vinetele până când este fraged, aproximativ 20 de minute. Păstrați fantele orientate în sus, astfel încât vinetele să nu piardă lichide pe măsură ce se prăjesc.
Vinetele prăjite vor arăta ca o anvelopă plată atunci când o scoateți din cuptor. Folosind un cuțit utilitar ascuțit, îndepărtați cu atenție pielea de carnea de vinete.
Adăugați carnea și sucul de vinete fierte în robotul de bucătărie și combinați cu usturoi, ienibahar, sare și piper și pătrunjel. Pulse macină vinetele într-o pastă, adaugă o picătură de ulei de măsline.
Transferați într-un vas de servire. Semințele vinetei vor face ca răspândirea să semene cu ouăle de caviar și astfel numele: caviarul săracului.
Pentru a servi, înconjurați un castron de răspândire cu runde de pâine crustă.
Măslinele mixte și selecțiile de brânzeturi italiene din lapte de oaie sunt sugerate acompaniamente la acest meniu pentru a completa bufetul. Nu necesită rețetă sau pregătire și adaugă ceva la oferta generală.
Așezați-le pe bufet lângă caviarul de vinete și pâine.