Cataramă de caise și zmeură

Cataramă de caise și zmeură
Caise & zmeură cataramă este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 409 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Un amestec de caise, scorțișoară, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 127 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Cataramă De Mere-Caise-Ghimbir, Cataramă De Cireșe-Zmeură, și Gratin de granola de caise și zmeură cu iaurt cu miere de zmeură.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ungeți și tapetați baza unei cutii pătrate de 23 cm. Pentru amestecul de crumble, puneți 2 lingurițe de făină și 25 g de unt cu zahărul demerara și scorțișoara într-un castron. Frecați între degete până seamănă cu pesmetul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr DemeraraZahăr Demerara
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Răsturnați făina și untul rămas și zahărul tos, ouăle și vanilia într-un castron, apoi bateți până se combină bine. Îndoiți ușor în jumătate caisele și zmeura, apoi întindeți-le peste forma pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se împrăștie peste fructele rămase, apoi se presară cu amestecul de crumble.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
5
Coaceți timp de 45-50 de minute până devine auriu ușor, apoi răciți timp de 10 minute și scoateți-l din tablă.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Tăiați în pătrate și serviți cald cu smântână sau înghețată pentru desert sau rece pentru ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
CeaiCeai

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Catarama funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista