Caise & zmeură cataramă este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 409 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Un amestec de caise, scorțișoară, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 127 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Cataramă De Mere-Caise-Ghimbir, Cataramă De Cireșe-Zmeură, și Gratin de granola de caise și zmeură cu iaurt cu miere de zmeură.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți și tapetați baza unei cutii pătrate de 23 cm. Pentru amestecul de crumble, puneți 2 lingurițe de făină și 25 g de unt cu zahărul demerara și scorțișoara într-un castron. Frecați între degete până seamănă cu pesmetul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Demerara
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Răsturnați făina și untul rămas și zahărul tos, ouăle și vanilia într-un castron, apoi bateți până se combină bine. Îndoiți ușor în jumătate caisele și zmeura, apoi întindeți-le peste forma pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Caster
Cu 50 De Calorii
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se împrăștie peste fructele rămase, apoi se presară cu amestecul de crumble.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
5
Coaceți timp de 45-50 de minute până devine auriu ușor, apoi răciți timp de 10 minute și scoateți-l din tablă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Tăiați în pătrate și serviți cald cu smântână sau înghețată pentru desert sau rece pentru ceai.
Catarama funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.