Casă Rayu Din ' Japoneză Suflet Gătit
Rețeta Rayu de casă din ' gătitul sufletului japonez este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 2 și costă 1,74 USD pe porție. O porție conține 510 calorii, 1g de proteine, și 55g de grăsime. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scallion, fulgi de piper grosier, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tempura De Legume Din ' Gătitul Sufletului Japonez, Okonomiyaki În Stil Osaka Din ' Gătitul Sufletului Japonez, și Kamo Nanban Soba Din Bucătăria Sufletului Japonez.
Instrucțiuni
Adăugați ghimbirul, usturoiul, scallionul și 1/4 cană de ulei de susan într-o cratiță mică.
Puneți cratița la foc mic și dați la fiert. Se fierbe ușor timp de aproximativ 3 minute la foc mic sau până când ingredientele devin aurii. Rotiți ușor oala în timp ce gătiți pentru a preveni arderea ingredientelor.
Se toarnă uleiul într-un bol de amestecare.
Adăugați ichimi togarashi și fulgi de ardei roșu grosier și amestecați pentru a combina. Lăsați uleiul să ajungă la temperatura camerei, apoi adăugați restul de 1/4 cană de ulei de susan prăjit.
Transferați rayu într-un borcan de sticlă.
Pentru utilizare, lingurați uleiul de rayu roșu de la suprafață (astfel încât ingredientele tocate rămân sprijinite pe fund). De asemenea, puteți strecura rayu printr-o sită fină pentru a îndepărta ingredientele tocate din ulei, înainte de a-l turna într-un borcan de depozitare.