Casă Rayu Din ' Japoneză Suflet Gătit

Casă Rayu Din ' Japoneză Suflet Gătit
Rețeta Rayu de casă din ' gătitul sufletului japonez este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 2 și costă 1,74 USD pe porție. O porție conține 510 calorii, 1g de proteine, și 55g de grăsime. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scallion, fulgi de piper grosier, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tempura De Legume Din ' Gătitul Sufletului Japonez, Okonomiyaki În Stil Osaka Din ' Gătitul Sufletului Japonez, și Kamo Nanban Soba Din Bucătăria Sufletului Japonez.

Instrucțiuni

1
Adăugați ghimbirul, usturoiul, scallionul și 1/4 cană de ulei de susan într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Puneți cratița la foc mic și dați la fiert. Se fierbe ușor timp de aproximativ 3 minute la foc mic sau până când ingredientele devin aurii. Rotiți ușor oala în timp ce gătiți pentru a preveni arderea ingredientelor.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se toarnă uleiul într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați ichimi togarashi și fulgi de ardei roșu grosier și amestecați pentru a combina. Lăsați uleiul să ajungă la temperatura camerei, apoi adăugați restul de 1/4 cană de ulei de susan prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Transferați rayu într-un borcan de sticlă.
6
Pentru utilizare, lingurați uleiul de rayu roșu de la suprafață (astfel încât ingredientele tocate rămân sprijinite pe fund). De asemenea, puteți strecura rayu printr-o sită fină pentru a îndepărta ingredientele tocate din ulei, înainte de a-l turna într-un borcan de depozitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista