Casă Fudge Apare

Casă Fudge Apare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Fudge Pops de casă. Pentru 1,8 USD pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 559 calorii, 11g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Un amestec de extract de vanillan, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Casă Fudge Apare, Casă Fudge Apare, și Casă Sănătos Fudge Apare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, topiți untul la foc mediu. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat lapte. Se amestecă zahărul brun, cacao și sarea. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește timp de 20 de minute, amestecând de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
3
Se toarnă 1/4 cană amestec în forme sau cupe de hârtie. Matrițe de Top cu suporturi. Dacă utilizați cupe, acoperiți cu folie și introduceți bastoane prin folie. Congelați până la fermitate.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista