Cassoulet De Porc

Cassoulet De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cassoulet de porc. Această rețetă face 6 porții cu 1079 calorii, 47G de proteine, și 72g de grăsime fiecare. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fasole, frunze de dafin, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cassoulet de porc cu Confit de porc și sos de roșii de iarnă, Cassoulet De Porc, și Cassoulet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați buretele într-o oală grea cu jumătate de ceapă, jumătate de usturoi tocat și crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Acoperiți cu un capac sau folie și coaceți timp de 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Scoateți coastele; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
5
În aceeași oală, la foc mediu, rumenim slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Îndepărtați toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de grăsime și adăugați țelina, morcovul, sarea, piperul, frunzele de cimbru și ceapa și usturoiul rămas (tocate și întregi) și gătiți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
7
Adăugați bulionul, vinul, roșiile, frunzele de dafin și fasolea. Aduceți la foc mic, apoi adăugați coastele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
FasoleFasole
BulionBulion
CoasteCoaste
VinVin
8
Între timp, într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, pesmetul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Presărați amestecul de pesmet peste cassoulet și coaceți timp de 1 oră, neacoperit, apăsând ocazional pesmetul în cassoulet pentru a-l îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se lasă să se răcească și se servește.
11
Sfat
12
Pentru a începe un salt la o cină săptămânală, parcurgeți pașii 1 până la 7 din rețeta cassoulet duminică și păstrați-l, acoperit, pe aragaz pentru o zi sau la frigider până la 3 zile. Apoi adăugați pur și simplu amestecul de pâine și coaceți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista