Caserolă De Pui-Semilună În Stil Marocan

Nevoie de o curs principal fără lactate? Caserola de pui-semilună în stil marocan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 339 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de scorțișoară măcinată, piper măcinat, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Crescent carne de vită, curcan sau pui caserola, Caserola cu rulou de pui Kittencal, și Pui în stil marocan.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.în tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați pui, ceapă și morcov; gatiti si amestecati aproximativ 7 minute sau pana cand puiul se rumeneste si nu mai este roz in centru. Se amestecă roșiile, pasta de roșii, pătrunjelul, coriandrul, boiaua, sarea, chimenul, scorțișoara și ardeiul roșu. Gatiti si amestecati aproximativ 5 minute sau pana se incalzeste bine.
În vas de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) sau în farfurie de plăcintă cu adâncime de 9 1/2 sau 10 inci, turnați amestecul de pui fierbinte. Desfaceți imediat aluatul peste amestecul de pui; ciupiți marginile și perforațiile pentru a sigila.
Ungeți aluatul cu ou bătut; se presara cu migdale.
Coaceți 18 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Dacă doriți, garnisiți cu coriandru proaspăt.