Caserolă de orez cu creveți
Caserola cu orez cu creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine, 30 g de grăsimi și un total de 499 de calorii. Pentru 2,5 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Este perfect pentru toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, piper cayenne, supă cremă condensată de ciuperci și sare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ caserola cu creveți și orez, caserola cu creveți și orez și caserola cu creveți și orez sălbatic.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căleți ardeiul verde și ceapa în unt până se înmoaie.
Adăugați creveții, sarea și cayenne; gătiți și amestecați timp de 2-3 minute sau până când creveții devin roz.
Adăugați orezul, supa și 1 cană de brânză; se amestecă până se combină.
Se toarnă într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 30 de minute.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți, descoperit, încă 5 minute sau până când se încălzește și brânza se topește.