Caserolă cu umplutură de dovleac

Rețeta de Caserolă cu Umplutură de Dovleac poate fi preparată în aproximativ 45 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 191 de calorii . Această rețetă este pentru 10 persoane. Pentru 91 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână supă cremă de ciuperci condensată, sare și piper, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Această rețetă este apreciată de 1 gurmanzi și bucătari. Va fi un succes la evenimentul dvs. de Ziua Recunoștinței . Vă este oferită de Taste of Home. Merge bine ca aperitiv. Una peste alta, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine de porumb cu lapte bătut și umplutură de salvie , Cotlete de porc simple pe umplutură și Piept de curcan la grătar cu umplutură cremă de merișoare și mere .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apa și sarea la fierbere.
Adăugați dovleacul și ceapa. Reduceți focul; acoperiți și gătiți până când dovleacul este fraged, aproximativ 6 minute.
Scurgeți bine; puneți deoparte.
Într-un bol mare, combinați supa, smântâna, umplutura și conținutul plicului de condimente, ardeii iuți, sarea și piperul. Încorporați amestecul de dovleac.
Se toarnă într-o tavă de copt puțin adâncă, unsă, cu o capacitate de 2 litri.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 25-30 de minute sau până când se încălzește complet.