Caserolă cu fasole verde
Caserola de fasole verde este un aperitiv american. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD per porție. O porție conține 307 calorii, 12 g de proteine și 20 g de grăsimi. 177 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și luați pesmet panko, piper, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 78%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum cea mai bună caserolă de fasole verde, caserolă de fasole verde și caserolă de fasole verde.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Taiati fasolea verde in jumatate daca va place ca bucatile sa fie putin mai mici. Albește fasolea verde: pune-le în apă clocotită ușor sărată și lasă fasolea verde să se gătească timp de 3 până la 4 minute.
Scoateți-le din apa clocotită cu o lingură cu fantă și scufundați-le imediat într-un vas cu apă rece ca gheață pentru a opri procesul de gătire.
Scurgeți fasolea odată ce s-a răcit și lăsați deoparte.
Adăugați bucățile de bacon într-o tigaie la foc mediu. Gătiți baconul timp de 2 minute, apoi adăugați ardeii, usturoiul și ceapa și continuați să gătiți până când slănina este gata (dar nu crocantă) și ceapa este maro aurie, 3 până la 5 minute.
Se ia de pe foc si se da deoparte.
Într-o cratiță separată, topește untul la foc mediu.
Presărați făina în tigaie și amestecați imediat pentru a o amesteca uniform în unt. Gatiti un minut sau 2, apoi turnati laptele si jumatate si jumatate. Continuați să gătiți, amestecând constant, în timp ce sosul se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Adăugați 1 1/2 linguriță de sare, puțin piper negru și cayenne, apoi adăugați brânza rasă. Se amestecă în timp ce brânza se topește. Opriți căldura.
Adăugați amestecul de slănină/ceapă și amestecați pentru a se combina.
Adăugați fasolea verde și amestecați ușor pentru a se combina.
Turnați într-o tavă de copt și acoperiți cu panko.
Coaceți până când sosul este spumant și panko este auriu, aproximativ 30 de minute.