Caserolă cremoasă cu tăiței și șuncă
Caserola cremoasă cu tăiței și șuncă durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 18 porții. O porție conține 272 de calorii , 13 g de proteine și 9 g de grăsimi . Pentru 1,11 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună pentru iarnă . Vă este oferită de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal la un preț accesibil. 2 persoane au considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Cu un scor de 44% , acest fel de mâncare este bun. Încercați Caserola cu tăiței de pui Homestlye , Caserola cu tăiței de ton: Mommie Cooks și Caserola cu tăiței de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o oală olandeză, sotați țelina, ardeiul și ceapa în unt până se înmoaie. Adăugați supa, laptele și sarea. Într-un bol foarte mare, combinați amestecul de supă, șunca și ciupercile.
Scurgeți pastele; adăugați-le în amestecul de supă și amestecați pentru a le acoperi.
Transferați în două forme de copt unse de 33 cm x 23 cm. Presărați deasupra firimituri de biscuiți. Acoperiți și congelați o caserolă timp de până la 3 luni.
Coaceți caserola rămasă, fără capac, la 175°C timp de 20-25 de minute sau până se rumenește.
Pentru a folosi caserola congelată: Dezghețați la frigider peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 50-55 de minute sau până când se încălzește complet.